top of page
pexels-karolina-grabowska-4466381_edited
Kinderpsycholoog Lisse

CONTACT

Heereweg 345, 2161 CA Lisse

Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP

Supervisie is een belangrijk onderdeel van de professionele ontwikkeling. Tijdens de supervisie staat het reflecteren op het eigen handelen centraal. Dat is belangrijk om te groeien in je vak en je professioneel en autonoom handelen te vergroten. Daarnaast vormt supervisie een belangrijk instrument om gezond in je werk te blijven.

Een positieve grondhouding, oog voor jouw kwaliteiten en een beetje humor, vind ik belangrijke ingrediënten binnen de supervisie.

Ik ben geregistreerd als Supervisor NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog en geef supervisie aan zowel masterpsychologen en orthopedagogen voor de SKJ (her)registratie als aan psychologen die in opleiding zijn tot Kinder- en Jeugdpsycholoog.

Ook jeugd- en gezinsprofessionals kunnen bij mij een supervisietraject volgen.

Het tarief voor individuele supervisie is 115 euro per uur. Dit is inclusief 15 minuten voorbereidingstijd.

 

Aan het begin van het supervisietraject formuleren we samen jouw leerdoelen, deze zijn niet statisch en zullen met jouw proces mee ontwikkelen.

Voor de start van het supervisietraject hebben we een kosteloos kennismakingsgesprek waarin we bekijken wat jouw leerdoelen zijn en wat ik daarin kan betekenen. Indien we beiden besluiten om het supervisietraject aan te gaan, stellen we een supervisie contract op met de leerdoelen en de afspraken.

Voor meer informatie of een afspraak,

Christine van Donselaar

Tel. 06-42964231

Of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

 

 

Thanks for submitting!

bottom of page